4 topteams in actie in de Champions League, maar scoren ze ook allemaal? Dan scoor jij bij de TOTO!
i

Pro Shots

4 topteams in actie in de Champions League, maar scoren ze ook allemaal? Dan scoor jij bij de TOTO!

Joris Kaper • 14:28, 14-02-2023 / Laatste Update: 22:30, 11-12-2023

Dinsdag wordt de Champions League eindelijk weer hervat en dat gebeurt met 2 topaffiches! Paris Saint-Germain en Bayern München staan dinsdag tegenover elkaar en ook AC Milan en Tottenham Hotspur ontmoeten elkaar op het kampioenenbal.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

De ontmoeting tussen PSG en Bayern München betekent dat er sowieso 1 absolute topfavoriet uitgeschakeld gaat worden in de 8e finales. Die beslissing valt natuurlijk pas in het 2e duel van deze dubbele ontmoeting, maar de fundering daarvoor zal toch echt deze wedstrijd moeten worden gelegd. En datzelfde geldt natuurlijk voor AC Milan tegen de Spurs!

Lees ook: TV-gids: op deze zender zie je de CL-kraker tussen PSG en Bayern München live

Scoren alle clubs, maar winnen de thuisploegen?

4 topploegen dus, waarbij PSG en Milan thuis spelen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat zij ook automatisch zullen scoren dinsdag. Gebeurt dat wel, dan zit jij in ieder geval goed bij de TOTO! Weten zowel PSG en AC Milan te winnen, maar scoren alle 4 de ploegen? Dan ontvang je voor elke euro maar liefst 21,50 terug!

Wil je liever inzetten op een winstpartij van één van deze ploegen, dan kan dat natuurlijk ook. De odds zijn daarbij (licht) in het voordeel van Bayern München en AC Milan. Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Lees ook: TV-gids: op deze zender kijk je naar AC Milan – Tottenham Hotspur in de CL