De cijfers liegen niet: dít kan een interessante TOTO-bet zijn voor vanavond
i

Pro Shots

De cijfers liegen niet: dít kan een interessante TOTO-bet zijn voor vanavond

Jeroen Rooseboom • 13:56, 05-05-2023 / Laatste Update: 05:53, 08-01-2024

Na de bekerfinale van vorige week staat er dit weekend weer een bomvol Eredivisieprogramma op de rol. De 31e speelronde wordt op vrijdagavond afgetrapt door RKC en FC Volendam. En op basis van de cijfers hebben we een interessant betje bij TOTO voor je gevonden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd: 18+!

FC Volendam presteert in eigen huis top, maar buiten de deur is het vaak ploeteren voor de ploeg uit het Vissersdorp. In de laatste 8 uitwedstrijden werd er 2 keer gelijkgespeeld en 6 keer verloren. In die 8 duels maakte Volendam maar 3 goals.

Uitstekende thuisvorm RKC

Daar staat tegenover dat RKC thuis juist hartstikke prima presteert. De laatste 8 thuiswedstrijden: 5 gewonnen, 1 keer gelijk en 2 keer verloren. Daarbij kregen de Waalwijkers slechts 7 doelpunten tegen, waaronder 3 tijdens het 3-1 verlies thuis tegen NEC. RKC krijgt er in het Mandemakers Stadion dus niet veel om de oren.

RKC winnen zonder tegendoelpunt

Bij TOTO geven ze je voor het betje 'RKC wint zonder tegendoelpunt' een odd van 4.00. Je zou ook kunnen kiezen voor de '1-0, 2-0 of 3-0' correcte score combinatie. Daarvoor geeft de bookmaker je 4.25 keer je inzet terug!

Let op! Genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen!