Drie keer drie is ...? TOTO heeft aantrekkelijke Combi Boost voor 3 goals van 3 bekerkoningen
i

Getty Images

Drie keer drie is ...? TOTO heeft aantrekkelijke Combi Boost voor 3 goals van 3 bekerkoningen

Eimert Pruis • 10:35, 28-02-2023 / Laatste Update: 14:09, 08-01-2024

Drie keer drie is negen, ieder zingt zijn eigen lied! Nou bij TOTO ga je uit volle borst brullen als deze Combi Boost van dinsdagavond valt. Bij TOTO is 3 keer 3 niet helemaal 9, maar 3 goals van 3 cupfighters levert jou wel een hele dikke odd op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Manchester City is een echte bekerkoning. De club won de laatste jaren liefst 4 keer de League Cup en was ook een keer de beste in de FA Cup. Dinsdagavond gaat City op bezoek bij Bristol City, de nummer 13 van het Championship, in de 8e finale van de FA Cup.

FA Cupfighter

In diezelfde ronde speelt Leicester City thuis tegen Blackburn Rovers. Ook die tegenstander speelt een treetje lager. Leicester is eveneens een cupfighter. 2 jaar geleden leverde die spirit nog de FA Cup op. In eigen huis is Leicester doorgaans op dreef. Zo versloeg Leicester onlangs Tottenham Hotspur met 4-1.

Utrecht tegen amateurs

Dan FC Utrecht. De club uit de Domstad kennen we natuurlijk al jaren als bekerkoning. In de competitie begint Utrecht in vorm te raken en bovendien speelt Utrecht tegen amateurclub SV Spakenburg. De Spakenburgers zijn de nummer 7 van de Tweede Divisie (3e niveau).

3 keer 3

Nou je hoort het al: er gaat gescoord worden in bovenstaande wedstrijden. Om 20.00 uur begint met Utrecht het 1e duel en TOTO heeft voor bovenstaande rekensom een Combi Boost in het leven geroepen. Elk team (ManCity, Leicester, Utrecht) over 2.5 goals NU: 7.45.