Goals van Robert Lewandowski voor én na rust zorgen voor deze lekkere TOTO-odd

Bart van der Wijst • 19:12, 29-04-2023 / Laatste Update: 06:18, 12-12-2023

Robert Lewandowski is de man die FC Barcelona aan doelpunten moet helpen tegen Real Betis. De Poolse goalgetter heeft er al 18 gemaakt dit seizoen in LaLiga. In maar liefst 5 wedstrijden scoorde Lewandowski 2 of meer goals. Vaak maakte 'Lewa' dan een goal voor en eentje na rust. Lukt dat tegen Real Betis ook?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Van de 5 keer dat Lewandowski er 2 of meer maakte, lukte het hem 4 keer om voor en na rust te scoren. Met het oog op deze TOTO Boost is dat heel interessant. Voor Lewandowski scoren in beide helften krijg je maar liefst 8.00 keer je inzet terug.

Op 1 april, toen FC Barcelona met 4-0 won van Elche, scoorde Lewandowski voor het laatst 2 keer. Zijn 1e doelpunt viel in de 20e minuut, de andere in de 66e minuut. Gebeurt dat tegen Betis opnieuw dan is de bovenstaande special goed.