JAAAAAA! 2 doelpuntjes van ManUnited, Barça en Lyon leveren je money op bij TOTO
i

Getty Images

JAAAAAA! 2 doelpuntjes van ManUnited, Barça en Lyon leveren je money op bij TOTO

Eimert Pruis • 13:50, 05-03-2023 / Laatste Update: 02:59, 12-12-2023

Ja, als je het programmaboekje van deze zondag leest dan schreeuw je het uit. Mooie potjes met clubs die ook nog eens veel scoren. De Combi Boost van TOTO speelt daar perfect op in. 2 doelpuntjes van Manchester United, FC Barcelona en Olympique Lyon leveren je dikke money op.

TOTO heeft weer verschillende Boosts en Specials deze zondag. 1 daarvan willen we je niet onthouden. Elk team over 1,5 goals: Barcelona, Lyon & Man. Utd: 6.25.

Superstatistieken voor deze Combi Boost

Manchester United speelt bij Liverpool. De ploeg van trainer Erik ten Hag is in bloedvorm en scoorde in de laatste 12! wedstrijden minstens 2 keer. Dan Barcelona, dat het thuis tegen Valencia moet opnemen. De club is een beetje in een dip en scoort niet zo heel veel de laatste wedstrijden, maar wil thuis eerherstel. Bovendien scoorde Barça de laatste 3 thuiswedstrijden minstens 2 keer en in 4 van de laatste 5 duels in Camp Nou tegen Valencia trof Barça minstens 2 keer doel. Lyon heeft met Alexandre Lacazette een goaltjesgetter. De spits scoorde al 14 keer. Lyon houdt ook van doelpunten maken. In 7 van de laatste 10 duels scoorde Lyon minstens 2 keer.

Ga snel via deze link naar deze interessante Combi Boost en schreeuw het straks uit voor de televisie! Voor nog meer aantrekkelijke Boosts en Specials klik je hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+