Lekker Man! Gaat deze spits vanavond voor een 5 uit 6?!🤑
i

Pro Shots

Lekker Man! Gaat deze spits vanavond voor een 5 uit 6?!🤑

Emiel Versteeg • 19:00, 17-05-2023 / Laatste Update: 06:13, 12-12-2023

Manchester City ontvangt vanavond Real Madrid in de return van de halve finales van de Champions Legue. TOTO heeft veel vertrouwen in 1 van de spitsen van de ploegen. Wij leggen in dit stuk uit waarom de Lekker Man van TOTO interessant kan zijn om op in te zetten.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Welke spits het is, lees je hieronder. We geven wel al wat hints: hij scoorde dit seizoen al 12 keer in de Champions League, gaf 1 assist en schoot al 22 keer op doel in dit Champions League-seizoen. Lees hieronder welke speler de Lekker Man van 18.00 uur krijgt.

Lekker man Haaland!

We hebben het natuurlijk over Erling Haaland! De City-sensatie krijgt maar liefst een boost van maar liefst 3 keer jouw inzet! Het enige wat hij hoeft te doen, is 2 keer of meer op doel te schieten in reguliere speeltijd. In de knock-outfase heeft de superspits in 4 van de 5 wedstrijden 2 of meer schoten op doel gelost: namelijk in 4 van de 5 wedstrijden. Als de Noor dit kunstje vanavond weer uithaalt (en dus voor 5 uit 6 gaat), kan jij cashen.

Vinícius Júnior man of the match?

Ben jij Real Madrid-fan of heb je meer vertrouwen in de mannen van Carlo Ancelotti? Check dan dit: als Vinícius Júnior scoort én een assist geeft, krijg jij je inzet liefst 17 keer terug. De vleugelspeler scoorde al 7 keer in dit Champions League-seizoen. Ook gaf hij 5 assists. Deze bet kan dus ook erg interessant zijn als jij vertrouwen hebt in Real Madrid.

Bekijk alle van de TOTO-bets voor deze heerlijke Champions League-kraker.