Na droogte komt DOELPUNTENregen! KKD en TOTO klaar om deze keer wél uit slof te schieten
i

Pro Shots

Na droogte komt DOELPUNTENregen! KKD en TOTO klaar om deze keer wél uit slof te schieten

Eimert Pruis • 13:49, 28-04-2023 / Laatste Update: 22:33, 11-12-2023

Dames en heren, de Keuken Kampioen Divisie kampte vorige week met een tijdelijke droogte! En na droogte, komt toch regen? Een doelpuntenregen! De KKD en TOTO zijn klaar om even lekker flink raak te prikken. De TOTO-doelpuntenspecials wachten op jou!

De Nederlandse eerste divisie is normaal gesproken een walhalla van goals. Doelpuntje hier, een treffertje daar, de KKD krijgt het voor elkaar. Deze doelpuntenspecials van TOTO zijn daarom vaak een gouden greep. Vorige week was alles anders. Het leek wel of de clubs zich even wilden inhouden. Hopelijk hebben ze de krachten gespaard voor deze vrijdagse 35e speelronde.

Doelpuntenstatistieken

In de 34e speelronde vielen er in totaal slechts 16 goals. Dat terwijl een ronde daarvoor liefst 39 doelpunten werden geteld. Over het algemeen wordt erop los gescoord. En na een ronde met héél weinig goals, volgt een ronde met héél veel goals. Zo werkt statistiek nou eenmaal, of in ieder geval: vertrouwen! 😉

2 of 3 goals per wedstrijd?

Gemiddeld vielen er in de 33e speelronde 3,9 doelpunten per wedstrijd. Vrijdagavond staan er 8 wedstrijden op het programma (zie onderaan). Voor 3 doelpunten of meer per wedstrijd deze avond krijg je een quotering van 30.00. Ga je voor 2 doelpunten of meer in elk vrijdagse duel dan blijft er nog een hele mooie odd van 3.50 over.

Totaal aantal goals in 8 duels

Dan naar het totaal aantal goals. Gemiddeld vielen er 12,8 goals in 8 duels (8 keer 1,6) in speelronde 34. In speelronde 33 was dit liefst 31,2. TOTO heeft voor deze vrijdagavond een 2.00-quotering voor over 27,5 doelpunten. Met over 30,5 doelpunten (een herhaling van speelronde 33 dus) pak je 3.75. En als je denkt dat de KKD helemaal uit de slof schiet deze after-Koningsdag, ga dan voor over 33,5 doelpunten (80.00!).

Check hier nog meer boosts & specials voor de vrijdagavond.

Programma Keuken Kampioen Divisie speelronde 35 vrijdag 28 april 20.00 uur

PEC Zwolle - FC Dordrecht

Heracles Almelo - Jong PSV

ADO Den Haag - Helmond Sport

FC Den Bosch - Telstar

FC Eindhoven - Jong FC Utrecht

MVV Maastricht - Jong AZ

TOP Oss - Almere City

VVV-Venlo - Jong Ajax

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+