Shockeffect bij Spurs zorgt voor schokkende quoteringen bij TOTO: hopen op knallende Kane
i

ANP

Shockeffect bij Spurs zorgt voor schokkende quoteringen bij TOTO: hopen op knallende Kane

Yvo van Dorst • 14:08, 03-04-2023 / Laatste Update: 00:07, 12-12-2023

Gaat het ontslag van Antonio Conte voor een schokeffect zorgen bij Tottenham Hotspur? TOTO heeft voor de uitwedstrijd bij Everton in ieder geval schokkende Spurs-quoteringen. Als jij denkt dat Harry Kane een hoofdrol kan pakken in Liverpool, dan staan er een aantal mooie player-specials klaar bij TOTO!

Als Harry Kane 2 of meer keer het doel van keeper Jordan Pickford onder vuur neemt (binnen de palen), dan pak je een mooie quotering van 2,25. Denk je dat hem dat zelfs buiten de 16 meter lukt? Dan kun je zelfs 9,50 keer je inzet pakken!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen

Vind je het net wat te veel risico om je bet om 1 speler te laten draaien? Dan staat er ook een mooie odd voor winst van Tottenham. Everton zit zwaar in degradatienood en kan bij een overwinning daaruit klimmen, maar de Spurs hopen ook dichter bij de top 4 te komen. Voor een overwinning van de bezoekers pak je 2,24 keer je inzet. Wint thuisploeg Everton dan wordt dat 3,50. Wil je nog meer inzetten op de wedstrijden van maandagavond? Check dan de andere opties bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+