Speciale speelronde vraagt om speciale TOTO-bets: goalgalore alsjeblieft!
i

Pro Shots

Speciale speelronde vraagt om speciale TOTO-bets: goalgalore alsjeblieft!

Eimert Pruis • 14:14, 21-05-2023

De voorlaatste speelronde van de Eredivisie biedt 9 wedstrijden tegelijkertijd en dus vliegen de doelpunten je om de oren. Tijd om wat speciale TOTO-betjes te plaatsen. TOTO heeft voor de 33e Eredivisie-speelronde TOTO Specials met crazy quoteringen.

Het is nog net geen Keuken Kampioen Divisie, maar ook de Eredivisie staat erom bekend dat er veel doelpunten worden gemaakt. De verdedigingen van de Nederlandse Eredivisie-clubs zijn niet beroemd om hun waterdichtheid en dus is het handig om daar op in te spelen bij het plaatsen van een betje.

Beide teams scoren in elke wedstrijd staat bovenaan de TOTO Eredivisie Specials. Een quotering van 80.00 is heerlijk en daar hoeven maar 18 doelpunten voor te vallen. Wel netjes verdeeld over alle 18 clubs.

Heel leuk en aardig, maar dat is misschien wat te precies. We willen juichen om ELK DOELPUNT dat valt. Dan komen we uit bij de 'over doelpunten totaal'. Wat te denken van Over 43.5 doelpunten totaal, dus minstens 44 doelpunten. TOTO geeft daarvoor een odd van 100.

Wil je het ietsje rustiger aan doen met de doelpunten, dan kan je ook kiezen voor Over 31.5 doelpunten totaal. Een aantrekkelijke 2.60 staat daarvoor.

Een leuke bet om al die wedstrijden te volgen is Doelpunt in beide helften van elke wedstrijd met een quotering van 25.00. En als je denkt dat de top-3 aan hun verplichtingen voldoet, maar zoals wel vaker een doelpuntje tegen krijgt dan moet je gaan voor Ajax, PSV en Feyenoord winnen met 2-1, 3-1 of 4-1. Voor 1 euro levert je dat 50 euro op.

Programma Eredivisie speelronde 33 zondag 21 mei 14.30 uur:

FC Emmen - Feyenoord

PSV - sc Heerenveen

Ajax - FC Utrecht

NEC - AZ

Vitesse - FC Groningen

Excelsior - Fortuna Sittard

Sparta Rotterdam - SC Cambuur

RKC Waalwijk - FC Twente

Go Ahead Eagles - FC Volendam

Check hier alle TOTO Eredivisie Specials.