Thriller tussen Carlos Alcaraz en Novak Djokovic op Roland Garros bezorgt jou TOTO Boost van de Dag
i

Pro Shots

Thriller tussen Carlos Alcaraz en Novak Djokovic op Roland Garros bezorgt jou TOTO Boost van de Dag

Noah Hoogenboezem • 12:14, 09-06-2023 / Laatste Update: 01:27, 12-12-2023

De dag waar alle tennisliefhebbers naar uit hebben gekeken, is eindelijk hier. Carlos Alcaraz en Novak Djokovic staan vrijdagmiddag voor het eerst tegenover elkaar op een Grand Slam. Bijna iedereen verwacht een thriller in de halve finale op Roland Garros en bij TOTO zit je in dat geval goed.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Alcaraz en Djokovic speelden op een Grand Slam dus nog nooit tegen elkaar, maar kwamen elkaar vorig jaar bij het masterstoernooi in Madrid wel al tegen. Dat was een geweldige partij, die heel dicht bij elkaar zat. Alcaraz won uiteindelijk na ruim 3,5 uur met 6-7, 7-5, 7-6.

Boost van de Dag

In Parijs gaat het niet om best of 3, maar om best of 5. Als de 2 titanen elkaar 5 sets lang bezig gaan houden, heeft TOTO voor jou de Boost van de Dag in petto. Een overwinnning van Alcaraz of Djokovic in 5 sets levert je 3,75 keer je inzet op. Zolang het een 5e set wordt, zit je dus goed. En waarom zou dat niet gebeuren na dat geweldige gevecht in Madrid vorig jaar?

Specials

TOTO heeft vrijdag ook nog een aantal andere hele mooie Specials in huis voor de tennisfans. Zo kun je de partij tussen Alcaraz en Djokovic combineren met de andere halve finale tussen Alexander Zverev, die voor het 3e jaar op rij in de halve finales staat, en Casper Ruud, de verliezend finalist van vorig jaar.

TOTO heeft een quotering van 7,75 in huis voor als alle 4 de spelers een set winnen, maar Alcaraz en Zverev de finale halen. De laatste ontmoeting tussen Ruud en Zverev eindigde ook in een beslissende set, dus ook die 2 zijn aan elkaar gewaagd. Check hier alle specials.

En als je denkt: meer opties zijn er toch niet? Zeker wel! Check alle weddenschappen voor de halve finales op Roland Garros hier.