PL darts: gooit de vlijmscherpe MvG nu wel álles raak tegen Dobey? Check de TOTO-specials

Trevor Wagener • 20:50, 06-04-2023 / Laatste Update: 05:19, 12-12-2023

De 10e Premier League Darts-speelavond van het jaar op deze donderdag 6 april vindt plaats in de Utilita Arena in het Engelse Birmingham. En vanuit Nederland gaat de meeste aandacht ongetwijfeld uit naar topdarter Michael van Gerwen. Hoewel de 6-voudig winnaar, die later deze maand zijn 34e verjaardag viert, het als topfavoriet op zal gaan nemen tegen leeftijdsgenoot Chris Dobey heeft wedkantoor TOTO onder meer deze toffe special op de partij gezet. Check hieronder welke!

Lees ook: deze machtige statistiek van Gerwyn Price legt haarfijn de topvorm van de Welshman vast

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Dat Van Gerwen volgens TOTO favoriet is voor de zege, wil natuurlijk niet zeggen dat Dobey geen kans heeft. Integendeel: dit seizoen staat Dobey met 2-1 voor als het gaat om onderlinge Premier League-ontmoetingen. Daarbij is Van Gerwen de 6-0-oorwassing op 16 maart van dit jaar nog niet vergeten.

TOTO Dart King Van Gerwen

Het wordt de 13e keer in totaal dat de 2 het aan de oche tegen elkaar opnemen. Werk aan de winkel voor Van Gerwen om de verhouding qua zeges in de PL weer gelijk te trekken. TOTO keert daarom 4.00 euro uit voor ieder ingezette euro op deze special dat Van Gerwen 1) wint, 2) de hoogste finish van de avond gaat noteren én 3) daarbij de meeste - meer dan Dobey in totaal - 180'ers op zijn naam zal gaan zetten. Een gokje waard, niet waar?

Dimitri Van den Bergh neemt het op tegen de in vorm verkerende Gerwyn Price, die voor een Premier League-hattrick kan gaan. Verder speelt Nathan Aspinall tegen Jonny Clayton en treft Peter Wright de altijd spectaculair gooiende Michael Smith. De dartsavond is vanaf 20.00 uur live te zien op Viaplay.

At the arena getting ready for tonight. Can’t wait to get on that stage. Thank you for all the messages of support 💚 pic.twitter.com/QxNbBXRsph

— Michael Van Gerwen (@MvG180) April 6, 2023