Wordt kampioenswedstrijd Feyenoord-GAE dezelfde als kampioenswedstrijd tegen Heracles in 2017?
i

Pro Shots

Wordt kampioenswedstrijd Feyenoord-GAE dezelfde als kampioenswedstrijd tegen Heracles in 2017?

Martijn Baars • 14:30, 12-05-2023 / Laatste Update: 05:54, 12-12-2023

Herinner je je Feyenoord-Heracles nog uit 2017? De laatste kampioenswedstrijd van de Rotterdammers werd een waar spektakel. Onder de rook van tientallen fakkels en een brullend Legioen werd er binnen de minuut gescoord. Gevolg: een uitzinnige Kuip en schitterende beelden vanaf een propvol Stadhuisplein en Coolsingel.

Al die ingrediënten zijn weer aanwezig voor Feyenoord-Go Ahead Eagles dit weekend. Alhoewel, vuurwerk...? Wat denk jij dat deze kampioenswedstrijd wordt? Vul je voorspellingen in bij Score4!

Rode loper ligt uit

Winnen is genoeg voor de Rotterdammers om definitief kampioen te worden. Go Ahead Eagles kan in theorie nog de play-offs voor Europees voetbal halen, maar moet dan in 3 duels (waaronder Feyenoord-uit) 4 punten zien goed te maken op bijvoorbeeld RKC. Onwaarschijnlijk. Dus ligt de rode loper uit voor de ploeg van trainer Arne Slot. Wat denk jij dat het wordt?

Ajax, AZ en PSV

De andere wedstrijden die je goed moet voorspellen deze speelronde, zijn: FC Groningen-Ajax, AZ-FC Emmen en PSV-Fortuna Sittard. Hoe komt AZ uit de halve finale van de Conference League tegen West Ham in Londen? Hoe herstelt Ajax van de zoveelste zeperd op rij, met de angst dat het ook nog plek 3 kwijt kan raken aan AZ? En hoe gemotiveerd is PSV nog, nu plek 2 eigenlijk wel zeker is?

Score4 voorspellen

Hoe doe je mee? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+