Weten alle 6 clubs maandag in de KKD te scoren? Dan scoor jij bij TOTO!

30 januari 2023 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
pec-zwolle-fans-toto

Maandag staan er 3 wedstrijden op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. Onder meer koploper PEC Zwolle komt in actie, zij spelen een uitwedstrijd tegen Roda JC. Ook de Brabantse derby Jong PSV - Willem II en Jong FC Utrecht - De Graafschap staan op het programma. Weten alle 6 teams maandag te scoren? Dan scoor jij bij TOTO ook!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Voor alle teams staat er wel het nodige op het programma maandag. PEC wil zijn voorsprong uitbreiden, Roda JC en Willem II willen aanhaken, De Graafschap en Jong PSV willen niet wegzakken en Jong Utrecht wil van de laatste plek af. Maar weten zij ook te scoren maandag?

Lees ook: TV-gids: Keuken Kampioen Divisie zorgt voor vertier op maandag met topwedstrijd in Kerkrade

Als alle 6 de ploegen maandag weten te scoren, levert dat bij TOTO een winst op van 5.00. En is dat het geval zonder een gelijkspel, dan staat daar zelfs een quotering van 16.50 tegenover.

Goals in de 1e helft?
En denk je dat de 6 clubs vooral in de 1e helft losgaan en daarbij het gemiddelde aantal goals boven de 1,5 uitkomt? Dan ligt er zelfs 17.50 te wachten op je! Reden genoeg om deze quoteringen van TOTO eens te checken!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.