HSV zet PSV in de wachtkamer voor Douglas Santos

HSV zet PSV in de wachtkamer voor Douglas Santos

admin • 15:52, 22-08-2017 / Laatste Update: 20:35, 12-12-2023

PSV heeft nog altijd geen vervanger voor Jetro Willems. Even leek het erop dat de Eindhovenaren met linksback Douglas Santos snel schakelden, maar de transfer bevindt zich nog altijd niet in het eindstadium. De Braziliaan werd zaterdag wel buiten de wedstrijdselectie gehouden, maar trainde zondag ineens weer mee.

Het laatste woord over de soap is nog lang niet geschreven, weet het ED. PSV kreeg even geleden de indicatie van Santos' managament dat de speler graag wilde, maar voorlopig lijkt het er nog even niet van te komen.

Een van de redenen is waarschijnlijk het feit dat de Duitsers nog geen vervanger hebben. Overigens is PSV volgens Brands niet in de financiële situatie om Santos te kopen. Alleen een huurconstructie kan uitkomst bieden.

Geldkwestie

Duitse media noemen het een zaakwaarnemersstrijd. PSV en HSV zouden er in eerste instantie uit zijn geweest over een bedrag van rond de 4 miljoen euro, maar een nieuwe belangenbehartiger zou aanvullende eisen hebben gesteld.

Duurt lang...

Dat PSV nog altijd geen nieuwe linksback heeft, is vreemd. Willems flirte al een paar transferwindows met een vertrek waardoor de Eindhovenaren genoeg tijd hadden om een vervanger op het oog te hebben. Afgelopen weekend stond middenvelder Kenneth Paal noodgedwongen als linksback opgesteld.