Wanyama op weg naar Spurs
i

Pro Shots

Wanyama op weg naar Spurs

admin • 14:18, 19-06-2016 / Laatste Update: 23:15, 05-01-2024

Ronald Koeman lijkt nu al zijn gelijk te gaan halen, want het ziet er naar uit dat Victor Wanyama gaat vertrekken bij Southampton FC. De Keniaanse middenvelder lijkt op weg te zijn naar White Hart Lane, waar hij Tottenham Hotspur gaat versterken.

Volgens de Daily Mail was er in april al contact tussen Tottenham Hotspur en Southampton over een overgang van de 24-jarige middenvelder. Dat is de reden waarom Wanyama niet wil verlengen bij The Saints. Tottenham zou het contract, dat nog maar 1 jaar duurt, voor 11 miljoen pond (14 miljoen euro) willen afkopen.

Meer geld

Zelf betaalde Southampton 12,5 miljoen pond voor Wanyama, maar toen had de Keniaan een langer contract bij Celtic. Als ze hem nu niet verkopen loopt hij volgend jaar gratis de deur uit. Wanyama wordt bij de Spurs herenigd met zijn oude trainer Mauricio Poccettino. De twee werkten eerder samen bij Southampton.

[poules_game teasertext="EK Pool - Wat denk jij?" team="england" statisticstext="De rest van Nederland voorspelt" calltoaction="Doe nu mee met de EK Pool" url="https://www.win.nl/nl/poules/voetbalreizen-com/ek-2016/landing" pool="voetbalreizen-com/ek-2016" ]