Conor McGregor wil ruzie met oude vriend en trainingspartner Lobov uitvechten in de ring

30 november 2022

ANP
conor-mcgregor-lobov

Artem Lobov was jarenlang bevriend met UFC-vechter Conor McGregor en was zelfs een trainingsmaatje van The Notorious. Maar ondertussen is er een hoop veranderd! Lobov wil namelijk geld zien van McGregor vanwege de oprichting van McGregors whiskeymerk Proper 12.


De Russische ex-vechter meent namelijk recht te hebben op een zak geld, omdat hij vindt dat hij een grote rol had bij die oprichting. McGregor verkocht de rechten van het merk in 2021 voor ruim 553 miljoen euro. Lobov wil tenminste 5 procent van dat bedrag hebben en dus heeft hij de Ier nu aangeklaagd.

Uitgedaagd
McGregor, voormalig veder- en lichtgewichtkampioen van de UFC, is nu wel klaar met Lobov. Via Twitter daagde hij Lobov dan ook uit om het meningsverschil niet uit te vechten in de rechtbank, maar in zijn sportschool.

Het audiobericht is inmiddels verwijderd, maar natuurlijk vergeet het internet niks! McGregor riep Lobov op om zich om half 11 's avonds te melden op zijn sportschool. "Dan vechten we er om", aldus de boze Ier in het bericht.

Ruzie met Khabib
Lobov ging vorig jaar met pensioen en is mede bekend door een ruzie in 2018, waarbij Khabib Nurmagomedov en zijn teamgenoten de vechter lastigvielen. Conor McGregor ging daarop volledig door het lint en zocht Nurmagomedov en zijn team op. Hij smeet daarbij onder meer een steekkarretje door een raam van hun bus.