Floyd Mayweather gaat nu de jeugd trainen en begint bij z’n eigen familie

11 april 2020

AFP

Floyd Mayweather heeft weer een nieuw doel. De Amerikaanse oud-profbokser, die zijn hele carrière ongeslagen bleef, gaat zich richten op het trainen van jonge talenten. "Ik beloof je: ik zal een van de beste trainers ter wereld worden”, schrijft Mayweather op Instagram.


De 43-jarige Amerikaan, die schatrijk werd in de ring en door velen wordt gezien als de beste bokser ooit, verloor vorige maand zijn oom Roger. ‘Uncle Roger’ was jarenlang de trainer van Mayweather. Hij werd 59 jaar. "Ik wil de mensen om me heen nu op dezelfde manier helpen, zoals hij dat bij mij heeft gedaan. In deze tijden, waarin we op onszelf zijn aangewezen vanwege het coronavirus, heb ik nagedacht over hoe ik het verschil kan maken in andermans leven en hoe ik mensen kan helpen om hun doelen te halen.”

Familie
Mayweather zette onlangs een filmpje online waarin hij zijn zoon Koraun bokstraining gaf. Nu traint hij ook zijn 14-jarige neefje. "Ik wil mijn bijdrage leveren aan de wereld en ervoor zorgen dat anderen hun potentie ook gaan delen met de rest van de wereld.”Dit bericht bekijken op Instagram
Een foto die is geplaatst door null (@floydmayweather) op