McGregor weet nu zeker dat hij Mayweather verslaat bij rematch van Money Fight

18 mei 2020

REUTERS

Conor McGregor hoopt nog altijd ooit revanche te kunnen nemen op meervoudig wereldkampioen Floyd Mayweather. De Ierse kooivechter is ervan overtuigd dat hij tijdens een nieuwe Money Fight wél wint.


McGregor reageerde op een uitspraak van Mike Tyson, die in zijn podcast terugblikte op het veelbesproken gevecht uit augustus 2017. "Hij hield het 10 rondes vol tegen de beste bokser van de laatste 100 jaar, terwijl het voor hem zijn 1e bokswedstrijd was. Dan heb je wel wat bereikt”, vond de bokslegende.

'Ik ga de puzzel oplossen'
Daar is de hoofdpersoon het zelf roerend mee eens. "Bedankt Mike”, schrijft de 31-jarige McGregor op Twitter. "En weet dat ik bij de onvermijdelijke rematch, met de kennis die ik nu heb over de stijl van Floyd, de puzzel op ga lossen en hem versla. Daar durf ik mijn leven om te verwedden.”

Tientallen miljoenen
MMA-vechter McGregor stapte 3 jaar geleden tegen de ongeslagen bokskampioen Mayweather (inmiddels 43 jaar) vol vertrouwen de ring in, maar de scheidsrechter staakte het duel toen de Ier stond te tollen op zijn benen. Beide boksers hielden tientallen miljoenen over aan Money Fight, zoals het duel werd genoemd.