Ex van Mayweather gaat full 'moeder van Jan Smit': 'Hij nam een ring mee, oorbellen en meer'
i

ANP

Ex van Mayweather gaat full 'moeder van Jan Smit': 'Hij nam een ring mee, oorbellen en meer'

admin • 12:48, 28-03-2019 / Laatste Update: 12:00, 12-12-2023

Je zou denken dat Floyd Mayweather zwemt in het geld, maar de Amerikaanse bokser schijnt voor 3 miljoen dollar aan spullen te hebben gestolen van zijn ex-vriendin Shantel Jackson. Dat meldt The Blast.

Toen de 2 uit elkaar gingen, nam Mayweather een diamanten ring mee (waarde: 2,5 miljoen dollar), een setje oorbellen met diamanten (waarde: 250.000 dollar), een duur horloge (32.000 dollar), een armband (wederom met diamanten, 100.000 dollar), een ketting (20.000) en een iets duurdere ketting (21.000 dollar). Tel je dat bij elkaar op, kom je uit op $2,923,000.

Ook zou Mayweather wat Rolexen hebben meegenomen, maar daarvan wordt de waarde niet genoemd.

Moeder Jan Smit

Deze beschuldigingen doen een klein beetje denken aan een opmerkelijk interview uit 2009 met de moeder van Jan Smit. Dat was kort na de breuk van Jan en zijn toenmalige vriendin Yolanthe.

Moeder Smit mopperde toen over de in haar ogen 'extreem inhalige' Yo die volgens haar zo ongeveer de complete inboedel van haar ex-vriend had meegenomen, inclusief kostbare kandelaars en stapels gastendoekjes. ,,Echt alles is weg'', vertelde Gerda tot grote hilariteit van miljoenen tv-kijkers. ,,De spreien, konijnenbontjes, citruspers, blender, keukenrol, etagières, kristal, tafellopers, dure dekbedovertrekken, dekenkisten, zelfs een compleet servies en nog veel meer''.

Al een tijdje ruzie

Sinds 2014 heerst er een ruzie tussen Jackson en Mayweather. Ze klaagde hem aan voor mishandeling en het schenden van haar privacy. De bokser ontkende en zei op zijn beurt dat Jackson zijn creditcard onterecht had gebruikt en hem in het geheim had opgenomen.