🎥 | UFC-ster Paddy Pimblett somt bizarre eetsessies op: ‘Ben echt een vettige mafkees’

12 augustus 2022

Van UFC-vechter Paddy Pimblett is het bekend dat hij geen bordje met eten laat staan. De 27-jarige Engelsman bunkert zich standaard, en dan vooral na een gevochten wedstrijd, ramvol. In de podcast Dog Walk van Barstool Sports legde de publiekslieveling uit hoe zo'n gemiddelde eetdag eruitziet.


"Ik ben een vetzak", zei Pimblett voordat hij aan zijn opsomming begon. "We gingen een keer breaky (= breakfast, oftewel ontbijt) halen bij een zaak die Yolk heet. Ik at toen 2 bagels met ei en bacon, daarna chocolade crepes en toen gingen we lunchen bij de Chinees."

Vreten
Collega-vechter en medegast Molly McCann is bekend met Pimblett's eetuitbarstingen, maar kon haar oren niet geloven toen Pimblett maar door bleef gaan, en eten. "Toen at ik rijst met sesamkip. Een andere keer gingen we naar The Wieners Circle, waar ik een wiener nam, een kipsandwich at, en andermans cheeseburger op mocht eten."

Daarmee was het nog niet gedaan. "Daarna gingen we friet met kaas eten, en toen nog meer. Mozzarella sticks, kipwings..., echt." Afsluitend gaf Pimblett toe dat hij soms wel eens moe wordt van het vele eten en in slaap valt. Niet gek, gezien de verhoudingen in calorieën!