Zieke line-up bij Boxing Influencers: Keizer, treitervlogger en Tempation-verleiders

14 december 2018

Boxing Influencers

De vechtsportorganisatie World Fighting League organiseert Boxing Influencers op vrijdag 15 februari in Topsportcentrum Almere. Presentatrice Ouassima en Tempation Island-verleidster Zwanetta zullen deze avond de strijd aan gaan! Wordt het een catfight?


Tijdens WFL Final 8 in september vond de 1e 'Influence Battle' plaats van Nederland. Op deze avond won Nesim met gemak van Anouar, die letterlijk de ring door geslagen werd.

Geen praatjes
De YouTubers hebben het spits afgebeten, nu is het aan de dames. In de uitzending van Funx laat Ouassima weten geen grapjes te maken. Er zijn al menig vrouwen geweest die haar uit hebben gedaagd, maar nu pakt ze de uitdaging van Zwanetta aan. Praten doet ze niet aan, ze wil gewoon gaan knokken. Beide dames hebben knappe koppies, hopen dat dit na de wedstrijd ook zo blijft...

Haantjes
Niet alleen de 'Influencer'-chicks stappen deze avond de ring in. De organisatie heeft zoveel 'Influencers' weten te strikken dat ze een hele avond hebben kunnen vullen. Zo staan ook Temptation Island-haantjes Alex Maas en Niels van der Zanden in de ring om te strijden voor de titel 'reality-tv koning'.

Deelnemers
Rapper Lexxus, cabaretier Stevan Brunswijk (ook bekend als Braboneger), rapper Joey Bravo, Keizer, YouTuber Hanwe en (treiter)vlogger Ismail Ilgun zijn enkele namen die door WFL zijn bekend gemaakt. De organisatie belooft nog meer namen toe te voegen aan de lijst.

Het is duidelijk, je kan als 'influencer' niet meer ongestoord andere 'influncers' uitdagen via sociale media en het alleen houden op trash talk. Vanaf nu zal er echt geknokt moeten worden.

Het evenement Boxing Influencers zal niet live uitgezonden worden. Als je een beetje houdt van leedvermaak, dan zal je toch echt een kaartje moeten kopen.