🎥 | Haha! Ronaldo ab-so-luut niet blij met veldbestormer die foto wil

12 december 2019

Lapresse Marcella Gastini

Het leven van een superster gaat niet altijd over rozen, zo ook dat van Ronaldo niet. Na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen probeerde een veldbestormer met hem op de foto te gaan. De vedette kon er echter totaal niet om lachen. Check de beelden hieronder:


Leverkusen kan een flinke straf van de UEFA verwachten. Heel wat fans renden naar Ronaldo, die even helemaal klaar was met de opdringerige fans. De eerste die het veld op rende, een supporter in een shirt van Juventus met daarop de naam van Ronaldo, kreeg nog een knuffel van de lachende Portugees. Hij was het daarna echter snel zat met de mannen die hem belaagden.

In de laatste minuten van het duel sprong Ronaldo op het laatste moment opzij toen een fan om hem af rende, met een steward in de achtervolging. Na het laatste fluitsignaal werd Ronaldo dus in z’n nek gepakt door de man hierboven die een selfie met hem wilde maken.

Ergernis weg
"Ik ben nu weer gekalmeerd, de ergernis is verdwenen”, zei de 34-jarige Portugees even later. "Ik hou van zulke grote wedstrijden, waarin het ergens om gaat. De 2e helft hebben we fantastisch gespeeld, kansen gecreëerd en doelpunten gemaakt”, aldus Ronaldo, die zelf de openingstreffer voor zijn rekening nam.