Bennekom blijft in eigen huis op 2-2 steken

21:24, 11-10-2014 / Laatste Update: 12:46, 13-12-2023

BENNEKOM - De wedstrijd tussen Bennekom en het bezoekende Achilles Veen eindigde op de Eikelhof in een 2-2 gelijkspel. In de eerste helft acteerden beide ploegen zwak.

De eerste grote kans was voor Brayton Biekman voor de thuisploeg. Hij faalde. In de 37ste minuut liet doelman Sjoerd Rensen een bal los. Sen Aerts was er als de kippen bij en zette de bezoekers op 0-1.

In de tweede helft kwam Roy de Ruiter voor Bennekom in het veld. Een voorzet van zijn voet werd in de 58ste minuut door Kevin Sissing afgerond (1-1). Twee minuten later stonden de bezoekers al weer op voorsprong. Een afstandsschot van Enis Uluzan werd van richting veranderd en verdween in het doel (1-2).

Achilles Veen verzuimde de zaak af te maken, waardoor Bennekom in de wedstrijd bleef. Een doelpunt van Roy de Ruiter in de 88ste minuut werd nog afgekeurd. Maar diep in de blessuretijd was het opnieuw Kevin Sissing, die de 2-2 op zijn naam bracht. Bennekom blijft zo nog steeds zonder nederlaag in de Hoofdklasse A.