Het blijft razend spannend bovenin La Liga: topper eindigt onbeslist (video)

admin • 19:12, 06-01-2019 / Laatste Update: 16:03, 05-01-2024

De topper van La Liga van dit weekend, Sevilla - Atlético Madrid (nummer 3 vs. nummer 2) is geëindigd in 1-1. Barça en Real kunnen zondagavond profiteren van het puntenverlies van beide ploegen.

De doelpunten vielen allebei op slag van rust. Wissam Ben Yedder schoot Sevilla na 37 minuten op voorsprong, Antoine Griezmann maakte in de 45e minuut de gelijkmaker vanuit een heerlijke vrije trap. Beide ploegen deden het niet rustig aan op het veld: Sevilla pakte 5 gele kaarten, Atlético zag 7 spelers beboet worden met een gele kaart.

In de slotfase dreigde het nog even uit de hand te lopen, maar de scheidsrechter bracht de orde terug door nog maar eens 4 kaarten uit te delen. Barcelona gaat zondagavond om 20:45 uur op bezoek bij Getafe. Real Madrid, de huidige nummer 5, trapt om 18:30 af tegen Real Sociedad.