🎥 | Coach Quique Setién ziet zwak FC Barcelona verliezen bij Valencia

Trevor Wagener • 18:53, 25-01-2020 / Laatste Update: 19:45, 04-01-2024

Ai, FC Barcelona heeft een pijnlijke nederlaag geleden in La Liga. Op bezoek bij Valencia ging de ploeg van de nieuwe trainer onderuit en dat was volledig terecht: 0-2.

In de 1e helft kwam Barcelona, dat eerder deze week tegen Ibiza voor de beker al inspiratieloos oogde, goed weg en mocht daar doelman Marc-André ter Stegen voor bedanken. Gerard Piqué kreeg geel na het veroorzaken van een penalty, maar die werd door Maximiliano Gómez gemist door een knappe redding van de Duitse goalie.

Weinig te vertellen

Diezelfde Gómez gooide een kwartier voor tijd de wedstrijd op slot. Eerder verwerkte Jordi Alba de bal al in eigen doel. In blessuretijd schoot Lionel Messi nog op Valencia-doelman Jaume Domènech.

Frenkie de Jong werd 5 minuten voor tijd gewisseld voor Ivan Rakitic. Barcelona blijft met 43 punten nog wel 1e in de competitie, maar concurrent komt zondagavond pas in actie. De Madrilenen moeten tegen Valladolid.