Gabonees international doet eerlijk boekje open: ‘Loog over leeftijd en had seks met mijn zus’

17 augustus 2018

Twitter

Shiva N'Zigou, tussen 2000 en 2008 een 24-voudig international van Gabon, heeft voor flink wat opschudding gezorgd met zijn onthullingen. Tegenover de kerk heeft hij verschillende dingen opgebiecht.


Ook loog hij over zijn leeftijd in de periode dat hij profvoetballer was. Hij speelde onder meer bij FC Nantes in de Ligue 1, maar dat is nog het minst erge, zo bleek.

Heftig verhaal
"Mijn moeder is dood en ik moet bekennen dat ze is geofferd. Toen ik contracten in het voetbal tekende, ging ik veel geld verdienen en mijn vader besloot haar te vermoorden, zodat hij het geld zelf kon houden. Ook zou ik een betere voetballer worden, want haar geest werd vermengd met de mijne. Mijn ouders logen over mijn leeftijd toen ik voetbalde, want op mijn geboorteakte stond dat ik 5 jaar jonger was."

Recordmaker
N'Zigou is tot op de dag van vandaag de jongste doelpuntenmaker ooit op de Africa Cup of Nations (16 jaar jong, echt). Maar de jonge Shiva ging eigenlijk door een heel absolute hel.

"Ik had seks met mijn zus en mijn tante. Toen ik jonger was had ik een seksuele met hen. Ook deed ik het met een vriend en had ik een langdurige relatie met een andere man. Het spijt me allemaal, ik wilde dit graag opbiechten", klonk zijn eerlijke biecht.