Gala wint dik dankzij goal en 3 assists van Sneijder

Sneijder tegen Fenerbahce/ANP

admin • 20:32, 25-12-2016 / Laatste Update: 23:27, 07-01-2024

Een Hollands avondje in Istanbul: mede dankzij doelpunten van Nigel de Jong en Wesley Sneijder heeft Galatasaray zondag in de Turkse competitie dik gewonnen van Alanyaspor: 5-1. Sneijder had ook nog eens 3 puike assists in de benen. Lekker hoor!

Nigel de Jong scoort ook

De Jong opende na een halfuur de score in de Türk Telekom Arena, natuurlijk op aangeven van Sneijder. 10 minuten later werd het gelijk, maar een eigen doelpunt van de Senegalees Lamine Gassama bracht Galatasaray nog voor rust weer op voorsprong.

Zicht op koppositie

Sneijder, de Zwitser Eren Derdiyok en de Portugees Josué scoorden na de pauze. De Jong kreeg nog geel. Galatasaray staat 3e en loopt dankzij de winst 2 punten in op koploper Basaksehir. Basaksehir speelde zaterdag gelijk tegen hekkensluiter Adanaspor: 1-1. Het verschil is nu 3 punten.

Sneijder is erg blij met zijn overwinning.

Great win and very important 3 points for the team! Happy to contribute with a goal and assists. Merry Christmas everyone⚽️🎄⛄️🎅🏻 pic.twitter.com/XLxnCjWCbJ