Icardi schiet Inter aan de leiding na hoofdrol tegen Cagliari

Trevor Wagener • 00:05, 26-11-2017 / Laatste Update: 16:37, 12-12-2023

Internazionale staat aan kop in de Italiaanse Serie! De ploeg van trainer Luciano Spalletti won zaterdagavond op Sardinië met 3-1 van Cagliari.

Aanvoerder Mauro Icardi maakte 2 doelpunten en voerde zijn totaal dit seizoen daarmee op naar 15 treffers, evenveel als Ciro Immobile van Lazio. Icardi opende na een half uur de score. Bij Cagliari zat Gregory van der Wiel 90 minuten op de bank.

Incredible Icardi

Marcelo Brozovic verdubbelde 10 minuten na rust de voorsprong van Inter. Cagliari kwam terug in de wedstrijd via Leonardo Pavoletti, maar Icardi besliste in de slotfase de wedstrijd definitief in het voordeel van het blauw-zwarte team uit Milaan.

Het nog altijd ongeslagen Inter gaat nu aan kop met 36 punten uit 14 potjes. Napoli volgt op 1 punt. De ploeg uit Napels speelt morgen tegen Udinese. Volgende week volgt voor Napoli de topper tegen titelverdediger Juventus, de huidige nummer 3 van de ranglijst.