Knullig Liverpool laat overwinning glippen (video)

admin • 17:52, 12-08-2017 / Laatste Update: 08:10, 08-01-2024

Na het spektakel van vrijdagavond tussen Arsenal en Leicester City, bracht ook de 2e wedstrijd in de Premier League vuurwerk. In een geweldig voetbalgevecht speelden Liverpool, met Gini Wijnaldum in de basis en Watford met 3-3 gelijk. Een domper voor de mannen van Jürgen Klopp, want de gelijkmaker viel pas in de blessuretijd.

De laatste dagen, zo niet weken, gaat het bij Liverpool eigenlijk alleen maar over Philippe Coutinho, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van FC Barcelona en zelf ook wil vertrekken. De Braziliaan ontbrak vandaag dan ook in de selectie van Liverpool, al sprak de club zelf over een rugblessure.

Blessure Janmaat

Zonder sterspeler Coutinho begon Liverpool slecht aan de wedstrijd, want na 7 minuten spelen torende Stefano Okaka boven iedereen uit bij een corner: 1-0. Vervolgens viel Daryl Janmaat uit met een blessure en scoorde Sadio Mané na een prachtige aanval de 1-1 voor Liverpool.

Liverpool staat inmiddels 3-2 voor. Maar nog even genieten van de eerste goal van Mané #ziggosport pic.twitter.com/ziebEUHk1T

— Ziggo Sport (@ZiggoSport) 12 augustus 2017

Goal na goal

Niet veel later werd het zwakke uitverdedigen van Liverpool afgestraft door de thuisploeg. Fransman Abdoulaye Doucouré schoot van dichtbij de 2-1 tegen de touwen. Na rust kwam Liverpool via Roberto Firminio (strafschop) en Mohamed Salah al snel op voorsprong. De uitploeg denderde daarna door, maar vergat te scoren en uit te lopen. En als je hem zelf niet maakt... Juist, in de blessuretijd kopte Miguel Britos de 3-3 tegen de touwen. Een flinke domper voor Liverpool, dat dit jaar mee wil doen om de titel.

Doelpuntenregen

De eerste 2 wedstrijden uit de Premier League waren sensationeel. Vrijdagavond vielen er al 7 doelpunten en Liverpool en Watford vulden dat aantal zaterdagmiddag aan tot 13. 13 uit 2 dus, prima gemiddelde. Daar kunnen wij wel aan wennen!