Liverpool blijft ongeslagen na simpele overwinning, United verspeelt wéér punten (video)

admin • 20:06, 22-09-2018 / Laatste Update: 21:40, 04-01-2024

Liverpool heeft zijn 6e overwinning op rij geboekt. De ploeg van Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk won eenvoudig met 3-0 van Southampton. Wesley Hoedt eiste een negatieve hoofdrol voor zich op door in de 1e helft een eigen goal te maken.

Door de eigen goal van oud-AZ'er Hoedt kwam Liverpool al in de 10e minuut op voorsprong. 11 minuten later verdubbelde Matip de voorsprong met een rake kopbal en op slag van rust tikte Salah binnen nadat een vrije trap van Shaqiri keihard op de lat belandde.

Weer niet

Manchester United wist weer niet te winnen. In eigen huis speelt de ploeg van trainer José Mourinho gelijk tegen het gepromoveerde Wolverhampton Wanderers: 1-1. Fred maakte in de 18e minuut zijn 1e goal voor ManU, João Moutinho maakte 7 minuten na rust de 1-1. United heeft van zijn 6 wedstrijden nog maar de helft gewonnen en staat al 8 punten achter op rivaal Liverpool.

Doelpuntenregen

Buurman City was, op bezoek bij Cardiff City, lekker op schot. In de 300e wedstrijd van Sergio Agüero in het shirt van City wisten de Citizens de Welshmen eenvoudig weg te tikken: 0-5. De Argentijn was zelf verantwoordelijk voor de openingstreffer, waarna Bernardo Silva, İlkay Gündoğan en Riyah Mahrez (2x) de score opvoerde.

Leicester City won in eigen huis met 3-1 van Huddersfield waar Terence Kongolo en Rajiv van la Parra in de basis stonden. Burnley haalde uit tegen Bournemouth en boekte zijn 1e overwinning van het seizoen. De Cherries gingen met 4-0 onderuit tegen de voormalig hekkensluiter. Crystal Palace - Newcastle United eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.