Liverpool houdt het zakelijk tegen Maribor, Sevilla neemt wraak op Spartak

Martijn Baars • 23:37, 01-11-2017 / Laatste Update: 23:12, 12-12-2023

Liverpool heeft het in Groep E redelijk zakelijk gehouden tegen Maribor. Hoewel gehoopt werd op een herhaling van de monsterscore in de heenwedstrijd (7-0), werd het op het eigen Anfield 'maar' 2-0.

Liverpool scoorde bij Maribor uit de eerste 12 schoten op doel 4 keer, in eigen huis waren dat er 0 uit de eerste 13 schoten op doel.

Gelukkig kreeg Liverpool het na rust wel voor elkaar om te scoren. Mohamed Salah zorgde al binnen 5 minuten voor de goal. Even leek de score alsnog hard op te lopen toen The Reds een penalty kregen. Wonder boven wonder miste James Milner, die normaal gesproken nooit mist, de strafschop. Emre Can maakte die misser nog wel goed door de 2-0 te maken. Daniel Sturridge zorgde voor de 3-0 eindstand met zijn goal in de 90e minuut.

Verslag van Sevilla lees je onder de foto!

Sevilla neemt wraak op Spartak

Sevilla liet zich in eigen huis niet nog een keer van de mat spelen door Spartak Moskou. In Rusland eindigde de wedstrijd namelijk in een dikke 5-1 zege voor Spartak, met een hoofdrol voor Quincy Promes. In stadion Ramon Sanchez-Pizjuan stond het met rust al 1-0 voor Sevilla. Doelpuntenmaker: Clement Lenglet.

Na rust scoorde ook Ever Banega nog en werd het 2-0 voor de Spanjaarden. Zé Luis deed nog iets terug voor de Russen, waardoor de 2-1 eindstand op het bord stond.