Manchester United komt niet verder dan gelijkspelletje tegen Aston Villa

EPA

admin • 20:34, 01-12-2019 / Laatste Update: 18:53, 04-01-2024

Manchester United blijft wisselvallig presteren in de Premier League. De ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer speelde op het eigen Old Trafford met 2-2 gelijk tegen Aston Villa, waardoor United in de middenmoot blijft staan.

United staat nu negende met achttien punten. Dat is al 22 (!) punten minder dan koploper Liverpool. En dat na veertien duels.

Tegen Aston Villa kwam ManUnited op achterstand door een doelpunt van Jack Grealish. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Villa-speler Tom Heaton. Verdediger Victor Lindelöf zette United na ruim een uur spelen op voorsprong, maar 2 minuten later stond het alweer gelijk door Tyrone Mings.

Top 3 buiten bereik

United blijft dus matig presteren in de Premier League. De club staat 9de in de Premier League en de achterstand op de top-3 lijkt al onoverbrugbaar. Aston Villa staat 15de met 15 punten.