ManUnited en West Ham United moeten op herhaling

admin • 20:18, 13-03-2016 / Laatste Update: 13:26, 08-01-2024

Manchester United en West Ham United gaan in een herkansing uitmaken wie zich bij de laatste vier schaart in de FA Cup. De kwartfinale op Old Trafford leverde zondag geen winnaar op: 1-1.

West Ham United kwam in Manchester nog op voorsprong. In een fase in de tweede helft dat de ploeg een paar keer bijzonder gevaarlijk werd, krulde de Fransman Dimitri Payet een vrije trap van ver over de muur, via de binnenkant van de paal in het doel achter keeper David De Gea.

Martial

Anthony Martial bracht de thuisclub tien minuten voor het eindsignaal op gelijke hoogte. Manchester United maakte in de slotfase nog de meeste aanspraak op de overwinning maar de grootste kans op de zege was voor West Ham, in blessuretijd. Met een knappe redding na een schot van Michail Antonio zorgde De Gea dat er voor de ploeg van trainer Louis van Gaal nog een realistische kans is op een hoofdprijs dit seizoen.