Niet normaal hoeveel luxe Ronaldinho heeft in zijn ‘huisarrest-hotel’

9 april 2020

Montage

Een gigantisch viersterrenhotel met zicht op zee, cocktailbar en een rooftopzwembad. Het is voor Ronaldinho een heerlijke upgrade van de Paraguayaanse gevangenis waar hij tot een paar dagen geleden zat.


Na 31 dagen heeft Rondaldinho de gevangenis mogen verlaten. Daarvoor moest de 40-jarige Braziliaan volgens Zuid-Amerikaanse media een borgsom van 1,5 miljoen euro betalen. De voormalig dribbelaar heeft nu huisarrest in een hotel in de hoofdstad Asunción, waar hij permanent bewaakt wordt. Maar een drama is dat niet voor ‘Dinho’. Hij zit daar samen met zijn broer in een luxueus viersterrenhotel.

Vierpersoonsbed
Het Palmaroga-complex is 1 van de meest felbegeerde hotels in Paraguay, maar voor de voetballegende vonden ze nog een vrije kamer. Ronaldinho had het slechter kunnen treffen. Hij kreeg de presidentiële suite, inclusief vierpersoonsbed, flatscreen TV, roomservice en bubbelbad. En als de Braziliaan zich toch verveelt, kan hij lekker drankjes drinken aan de cocktailbar en het unieke rooftopzwembad. Vervalste paspoorten
Het Braziliaanse dribbelwonder werd vorige maand aangehouden in Paragay. Hij reisde naar het buurland om een boek te promoten. Toen de politie de hotelkamer van hem en zijn broer Roberto ondersteboven keerde, vonden ze vervalste paspoorten. Ronaldinho zit nu tot de rechtszaak in dat hotel 'vast'.