Trabzonspor-fan valt assistent-scheidsrechter aan (video)

24 april 2016

Twitter.com/from_thestands
Trabzonspor-fan valt assistent-scheidsrechter aan

Een suppporter van Trabzonspor heeft zondagavond in de slotfase van het duel met Fenerbahçe een assistent-scheidsrechter, die bij de doellijn stond, aangevallen. De fan viel de arbiter van achteren aan en verraste hem compleet. Stewards konden de vechtersbaas snel overmeesteren. De doellijnbewaker krabbelde daarna aangeslagen overeind. Arbiter Bülent Yildirim besloot de wedstrijd niet meer te hervatten.  


0-4
Thuisploeg Trabzonspor stond toen met 0-4 achter. Robin van Persie, die in de basis stond, zorgde na een dik een uur spelen voor de 0-2 van Fenerbahçe. De andere treffers kwamen op naam van Alper Potuk, Volkan Sen en Nani. Bij de thuisploeg mocht Douglas (ex-FC Twente) na de rust invallen.

Ranglijst
Besiktas speelde zaterdag met 3-3 gelijk bij subtopper Akhisar Belediyespor. Met nog vier speelronden te gaan, heeft de lijstaanvoerder zes punten meer dan nummer twee Fenerbahçe. Het resultaat bij Trabzonspor is voor de club van Van Persie nog niet meegerekend in de stand. Nummer zes Galatasaray, zonder Wesley Sneijder, won zondag met 4-1 van Kasimpasa.