Waarom Engelse fans boos zijn dat Vardy door geboorte dochtertje een wedstrijd mist: ‘Onacceptabel’

28 december 2019

BSR Agency

Rebekah Vardy, de vrouw van Leicester-aanvaller Jamie Vardy, is bevallen van een dochtertje. Dat maakte de voetballer via social media bekend. Leuk natuurlijk voor de spits die regelmatig het doel vindt, maar er zijn belangrijkere zaken! Zoals je team op Fantasy Premier League, blijkt uit de reacties op de blije aankondiging van Vardy.


Voor wie het spel niet kent: in Fantasy Premier League kan je een team samenstellen van PL-spelers en iedere week een opstelling maken. Je verdient punten als je spelers hun wedstrijd dat weekend winnen. Maken ze nog een doelpunt of assist kan krijg je nog wat extra punten. Maak je een specifieke speler aanvoerder, dan kan je daar extra punten mee verdienen.

Vardy met vaderschapsverlof
Jamie Vardy wist natuurlijk dat zijn vrouw op het punt van bevallen stond en heeft schijnbaar een dagje vrijaf genomen om bij de bevalling aanwezig te zijn. Geen hele vreemde keuze. Maar op social media zijn er toch opvallend veel fans die Vardy feliciteren met zijn dochtertje, maar ook even laten weten dat hij wel hun Fantasy Premier League-team van deze speelronde heeft verpest. "Ik had je als aanvoerder. Dit is onacceptabel."