🎥 | AC Milan ondanks deze rake knal Zlatan onderuit tegen laagvlieger Genoa

Sjors Tanis • 17:59, 08-03-2020 / Laatste Update: 19:39, 04-01-2024

AC Milan heeft in de Serie A, waar zonder publiek wordt gespeeld vanwege het coronavirus, op eigen veld in San Siro een pijnlijke nederlaag geleden tegen Genoa. Zlatan Ibrahimovic scoorde, maar zag zijn ploeg met 2-1 verliezen van het team van Lasse Schöne.

AC Milan blijft 7e in de Serie A, met 36 punten uit 26 duels. Genoa boekt een belangrijke zege, heeft 25 punten, maar blijft in degradatiegevaar.

Goal Zlatan niet genoeg

Genoa was op bezoek bij Ibrahimovic en co al snel op een 1-0 voorsprong gekomen. In de 7e minuut maakte Goran Pandev de 0-1. Vlak voor rust verdubbelde Francesco Cassata de marge voor de bezoekers: 0-2. Na rust ging Milan met man en macht op zoek naar treffers, maar meer dan de aansluitingstreffer van 'Ibra', 13 minuten voor tijd, zat er niet in. Daardoor blijft AC Milan kwakkelen in de competitie. De achterstand op koploper Lazio is al 26 punten.

Sampdoria won thuis met 2-1 van het Hellas Verona van Sofyan Amrabat. Fabio Quagliarella was de grote man bij Sampdoria door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen. Mattia Zaccagni had de bezoekers na ruim een halfuur op voorsprong gezet.

Dinsdag gaat de Italiaanse voetbalbond zich beraden over het stopzetten van de competitie vanwege het heersende coronavirus.

Check hier nog eens de 0-2 van Genoa, met een hoofdrol voor Lasse Schöne: