Achilles'29 weer onderuit tegen MVV

admin • 18:59, 28-08-2016 / Laatste Update: 11:18, 12-12-2023

Achilles heeft vandaag een nederlaag geleden tegen MVV. De Groesbeekse eerstedivisionist ging net als de afgelopen drie seizoenen op eigen veld onderuit tegen de Limburgers: 2-3.

Geklungel

Achilles begon nog goed aan de wedstrijd. Thijs Hendriks kopte na drie minuten net over. Het was meteen het enige serieuze wapenfeit van de thuisploeg in de eerste helft. Een kwartier later kwam MVV op voorsprong. Aanvoerder Nick Kuipers tornde boven iedereen uit bij een corner en kopte raak: 0-1. Net voor rust profiteerde Emrullah Güvenc van geklungel in de Groesbeekse defensie. Barry Beijer raakte de bal verkeerd met zijn hoofd, waarna de schaduwspits van MVV verwoestend uithaalde: 0-2.

Net niet

Achilles had in de tweede helft meer controle, maar tot grote kansen leidde dat lange tijd niet. Pas in de 83ste minuut kwam Achilles op 1-2. Boy van de Beek schoot een vrije trap schitterend in de kruising. Twee minuten later had MVV weer een marge van twee. Jordy Croux benutte een strafschop, nadat Dyon Gijzen was neergelegd door Jop van Steen. Invaller Mart Raterink maakte weer snel de aansluitingstreffer, maar dichter bij kwam Achilles niet meer.