Ajax-target Razvan Marin belangrijk bij overwinning Standard Luik

BELGA

Robert Hüsken • 23:50, 29-03-2019 / Laatste Update: 17:03, 07-01-2024

Standard Luik is de kampioenspoule in België succesvol begonnen. In het eigen Stade Maurice Dufrasne kwam Antwerp aanvankelijk op voorsprong, maar na rust draaide Luik de wedstrijd om: 3-1.

Dieumerci Mbokani opende na een kwart wedstrijd de score voor de bezoekers, die als ‘hekkensluiter’ begonnen aan Play-off 1. Na de pauze stelde de ploeg Michel Preud’homme echter orde op zaken, door drie keer te scoren in de laatste twintig minuten. Moussa Djenepo trok de stand gelijk, waarna Luis Pedro Cavanda en Konstantinos Laifis zorgden voor de Luikse winst. Razvan Marin, de Roemeen die volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid in het Ajax-shirt te bewonderen is, was goed voor twee assists.