Ajax, Willem II en De Graafschap trainen met noodweer (video)

Ajax, Willem II en De Graafschap trainen met noodweer (video)

admin • 13:28, 07-01-2016 / Laatste Update: 17:53, 12-12-2023

Dat het in Turkije niet altijd mooi weer is, ondervond de selectie van Ajax donderdag. Regen en onweer noopten de Amsterdammers om het trainingsveld in Belek te verlaten en binnen verder te trainen. Ook Willem II en De Graafschap trainen in niet al te fijne omstandigheden.

Op een door het twitteraccount van Ajax geplaatste video is te zien hoe trainer Frank de Boer op een drafje het veld verlaat, terwijl ook spelers hun biezen pakken vanwege de naderende bui. Tussen de buien door probeerden de Ajacieden het nog wel even op het Turkse gras, maar al snel doemde een nieuw onweer op en was binnen trainen de enige optie.

Donder en bliksem in Belek: #Ajax verlaat trainingsveld en gaat binnen verder. #trainingskamp https://t.co/22gTNZiFpp

— AFC Ajax (@AFCAjax) January 7, 2016

Ook Willem II is in Belek en heeft te maken met het slechte weer. ,,Wederom een natte, onstuimige ochtend in Belek", meldt de club via het twitteraccount. De Graafschap, ook afgereisd naar Turkije, liet zich niet kennen en deed in de stromende regen een trainingssessie (zie video hieronder). Toch ging ook de hekkensluiter van de eredivisie later het veld op vanwege donder en bliksem.

Training onder lastige omstandigheden afgewerkt. pic.twitter.com/QZBHbeiueq

— De Graafschap (@degraafschap) January 7, 2016