Arjen Robben oefent half mee bij 'jagend' Bayern München
i

REUTERS

Arjen Robben oefent half mee bij 'jagend' Bayern München

Trevor Wagener • 21:25, 04-01-2019 / Laatste Update: 06:33, 05-01-2024

Voetballer Arjen Robben heeft op de 1e dag van het trainingskamp van Bundesliga-club Bayern München in Doha de groepstraining gedeeltelijk hervat. De oud-international, bezig aan zijn laatste seizoen bij de recordkampioen van Duitsland, heeft wegens een blessure ruim een maand niet gespeeld.

Hij miste onder meer de uitwedstrijd in de Champions League tegen Ajax, die in 3-3 eindigde. James Rodríguez, die sinds november langs de kant heeft gestaan, kon weer voluit gaan. De Colombiaanse sterspeler lijkt volledig hersteld van knieletsel.

Lappenmand

Serge Gnabry oefende net als Robben nog wat aangepast. De Fransman Corentin Tolisso, al maanden uitgeschakeld, trainde individueel. Mats Hummels bleef achter in het hotel. De verdediger heeft nog wat last van zijn rug.

Arbeiten

Bayern blijft tot 10 januari in Qatar. Voor het eerst sinds 8 jaar heeft Bayern de 1e helft van de competitie niet afgesloten als zogeheten 'Herbstmeister'. De achterstand op koploper Borussia Dortmund is 6 punten en de club maakt jacht op de inhaalrace. Aan de bak dus, immer gerade aus!