đŸŽ„| Barça niet langs 10 man van AlavĂ©s en lijdt voor de 4e keer op rij puntverlies in La Liga
i

Getty Images

đŸŽ„| Barça niet langs 10 man van AlavĂ©s en lijdt voor de 4e keer op rij puntverlies in La Liga

admin ‱ 00:13, 01-11-2020 / Laatste Update: 18:51, 08-01-2024

FC Barcelona heeft opnieuw averij opgelopen in La Liga. De mannen van Ronald Koeman verslikten zich zaterdagavond in Deportivo Alavés, dat het duel met 10 man eindigde. Lionel Messi vertolkte een negatieve hoofdrol door de bal gefrustreerd tegen de scheidsrechter aan te schieten.

Na een half uur spelen ging het gruwelijk mis voor de bezoekers. Gerard Pique speelde de bal terug op doelman Neto, die de laatste weken in positieve zin opviel. Maar ditmaal ging de Braziliaanse keeper gruwelijk in de fout. Hij verslikte zich in de bal en liet hem door Luis Rioja de bal ontfutsel. De aanvaller schoof de bal in een leeg doel: 1-0.

(lees verder onder de video)

Stiftje

Na een uur spelen trok Antoine Griezmann de stand gelijk met een stiftje, nadat Jota een minuut daarvoor zijn 2e gele kaart had gekregen. Alavés moest verder met 10 man. Maar zelfs met een man meer op het veld lukte het FC Barcelona niet de muur van de laagvlieger te slechten. Ook bevliegingen van Messi, die zich herpakte in de slotfase, hielpen Barça niet aan de gewilde treffer.

(lees verder onder de video)

8 punten achter

Zo liep de ploeg van Koeman opnieuw averij op; FC Barcelona pakte slechts 2 punten in zijn laatste 4 competitieduels. De achterstand op koploper Real Madrid bedraagt 8 punten, maar het heeft nog wel 1 duel tegoed.