Barça zonder Messi niet langs 9 man Málaga
i

Pro Shots

Barça zonder Messi niet langs 9 man Málaga

admin • 19:25, 19-11-2016 / Laatste Update: 19:24, 08-01-2024

Het is FC Barcelona niet gelukt te winnen van Málaga in de Priméra División. Zonder een zieke Messi en een geschorste Suárez kwamen de Catalanen zelfs niet langs 9 man van Málaga.

Eenrichtingsverkeer

Het was vooral eenrichtingsverkeer in Camp Nou. Barça valt aan, Málaga verdedigt. Dat leverde genoeg kansen voor Barcelona op, maar de bal wilde er niet in. Mede dankzij meerdere katachtige reddingen van Carlos Kameni, de keeper van Málaga. Zo plukte hij in de laatste minuten een kopbal van Neymar uit het doel, terwijl bijna iedereen in het stadion 'm al telde.

Twee keer rood

Málaga eindigde de wedstrijd niet met 11 man. In de 69e minuut moest Diego Llorente vroegtijdig gaan douchen voor een lompe overtreding op Neymar. In de blessuretijd van de wedstrijd moest Juan Carlos wegwezen. Hij kreeg direct rood voor commentaar op scheidsrechter Ricardo Bengoetxea.

Bloed onder de nagels

Málaga is natuurlijk dik tevreden met een punt. De spelers deden er dan ook alles aan om dat punt mee naar Andalusië te nemen. Tijdrekken en zeer veel plotselinge blessures aan de kant van Málaga betekende veel Spaanse verhitte discussies op het veld.

Penalty's

Dat was niet het enige waar over gediscussieerd werd. Zo vonden de Catalanen dat ze 3 keer recht hadden op een strafschop, maar die kregen ze niet van de scheids.

Schotenfestijn

In de 76 procent van de tijd dat Barça de bal had, vuurden ze 20 keer richting doel. Daarvan moest Kameni 7 keer de bal tegenhouden. Málaga zette daar 4 doelpogingen tegenover, waarvan 1 op goal.