Bizar: rat knabbelt een stuk van voet van oud-international tijdens zijn slaap
i

ANP

Bizar: rat knabbelt een stuk van voet van oud-international tijdens zijn slaap

admin • 12:42, 28-08-2018 / Laatste Update: 18:47, 07-01-2024

Je gelooft het niet, maar het is echt gebeurd. Een rat heeft in Zuid-Afrika een stuk van een voet van de Engelse oud-international en oud-Tottenham-speler Gary Mabbutt afgeknabbeld.

Mabbutt heeft diabetes en daarom heeft hij weinig gevoel in zijn voeten. Hij had daardoor niet in de gaten dat een rat was begonnen hem levend op te eten, what the fuck?!

Mabbutt vertelde de BBC: ,,Al die tegenstanders tegen wie ik het opnam en dan word ik uiteindelijk verslagen door een rat. Ik was gaan slapen en gedurende de nacht was een rat bij mij in bed geklommen en besloot aan mijn voet te gaan knagen.’’

Tot op het bot

Het is niet zo dat de rat maar 1 hapje heeft genomen. Nee. Volgens Mabbutt heeft hij een heel gat in zijn teen gegeten tot op het bot en heeft-ie ook van de onderkant van zijn voet gesmikkeld.

Op een gegeven moment had de rat genoeg van de stinkende voeten en besloot hij een hapje te nemen uit de duim van de man. Hier werd hij uiteraard wel wakker van en toen zag hij dat zijn voet helemaal onder het bloed zat.

Inmiddels is het alweer 6 weken geleden dat dit gebeurde, maar Mabbutt heeft nog steeds dagelijkse zorg in het ziekenhuis nodig.