Bizarre slotfase bij Real Betis-Granada: 3 goals in de laatste 5 minuten

Martijn Baars • 02:25, 16-06-2020 / Laatste Update: 08:42, 05-01-2024

Real Betis stond na een halfuur spelen tot de 85ste minuut 0-1 achter, maar in de laatste 5 minuten scoorde de ploeg van coach Rubi 2 keer. Toch vertrok Granada met 1 punt uit Sevilla: 2-2.

Roberto Soldado maakte namelijk in blessuretijd gelijk voor Granada, dat op voorsprong kwam door een goal van Carlos Fernández. Sergio Canales zorgde 5 minuten voor tijd voor de aansluitingstreffer door een penalty te scoren. Tello bracht met een als indraaiende voorzet bedoelde trap Real Betis zelfs op voorsprong. In blessuretijd schoot Soldado uit een corner Granada naar 2-2.

Stand

Granada heeft de laatste 6 duels niet verloren. Op 15 februari was Atlético Madrid met 1-0 te sterk, maar daarna volgden 3 zeges en 3 gelijke spelen. De vorig seizoen gepromoveerde club staat daardoor nu knap 8e. Real Betis, dat vorige week de derby tegen Sevilla verloor (2-0), staat 13e en lijkt al uitgespeeld voor dit seizoen.