Braziliaanse Enzo Knol sponsort Botafogo
i

Twitter @felipeneto

Braziliaanse Enzo Knol sponsort Botafogo

admin • 17:35, 28-11-2017 / Laatste Update: 13:45, 12-12-2023

Het Braziliaanse Botafogo was maandag de eerste club ter wereld die (voor even) gesponsord werd door een bekende YouTuber. Felipe Neto, de 'Enzo Knol van Brazilië', heeft 16 miljoen abonnees, staat wereldwijd op plek 41 als het gaat om bekende YouTube-accounts en stond dus even op het shirt van zijn favoriete club.

Omdat Neto onlangs een nieuw merk heeft geïntroduceerd, werd hij gevraagd om eenmalig shirtsponsor te zijn van Botafogo (de Braziliaanse club waar Clarence Seedorf ooit heeft gespeeld). De Brazilianen hopen op deze manier meer fans via sociale media aan zich te binden en Neto wild daar dolgraag bij helpen. "Het is voor iedereen een droom om samen te werken met je favoriete club. Ik kan alleen maar stralen", zei hij over deze actie in een video.

De club liet weten dat deze 'shirtactie' eenmalig was, maar dat ze in de toekomst graag vaker met Neto willen samenwerken.

O @BotafogoOficial correu e vc JÁ PODE COMPRAR A CAMISA!!! Sério, tá muito linda!!! Só dá pra comprar pelo link abaixo!

É só escolher QUALQUER CAMISA e colocar no carrinho, na hora de finalizar a compra vai ter o botão “ADICIONAR PERSONALIZAÇÃO NETO’S”https://t.co/bTVyBteawi pic.twitter.com/vvOnOPUS1f

— Felipe Neto (@felipeneto) 24 november 2017