🎥 | Nederlands talent Chong mist namens zwak United voor open goal

REUTERS

admin • 19:40, 28-11-2019 / Laatste Update: 18:19, 05-01-2024

Tahith Chong zal niet graag terugdenken aan zijn Europa League-wedstrijd voor Manchester United tegen FK Astana. ManU staat niet alleen achter tegen de ploeg uit Kazachstan, maar Chong slaagde er in een niet te missen kans hoog over te schieten.

Na 54 minuten kreeg Chong de bal in de schoenen geschoven op slechts 3 meter van het doel. Het 19-jarige broekie wist de niet te missen kans alsnog over te jassen. Nog geen minuut later scoorde Astana in de tegenaanval ook nog eens de gelijkmaker: 1-1.

Leedvermaak

Chong, door zijn misser mikpunt van spot op sociale media, werd na 65 minuten naar de kant gehaald. Manchester United, dat in een poule zit met AZ, is al geplaatst voor de volgende. Met een elftal vol tieners en reserves trad het vanavond in Kazachstan aan (16.50 uur). Astana leidt momenteel met 2-1.