CR7 Junior mag kunsten op jeugdvelden Juventus vertonen
i

AFP

CR7 Junior mag kunsten op jeugdvelden Juventus vertonen

admin • 10:28, 28-08-2018 / Laatste Update: 22:26, 07-01-2024

Met het binnenhalen van Cristiano Ronaldo heeft Juventus niet alleen de grote, maar ook de kleine CR7 binnengehaald. Cristiano Ronaldo Junior trainde maandag voor het eerst mee op de jeugdvelden van de oude dame. Dat moest natuurlijk even met de wereld gedeeld worden.

Dus gooide Cristianinho even wat foto's op Instagram. De kleine man trainde mee bij het onder 9-team, maar toonde volgens La Gazetta dello Sport al behoorlijk wat gelijkenissen met papa. Zo had hij de duurste schoenen en het meest strakke kapsel van alle jochies.

CR7J is niet de enige in zijn team met een bekende papa. Hij speelt samen met Mattia Barzagli, het zoontje van de keiharde verdediger van Juve Andrea Barzagli.

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo Jr (@lcrisjrl) op

Voetbalkwaliteiten?

Kan Cristianinho een beetje voetballen? Jazeker! Na een oefenduel tussen Portugal en Algerije kwam Junior even het veld op om wat te laten zien. Zonder enige moeite krulde de kleine Portugees de bal in de bovenhoek. Check de beelden hieronder.

O apito final não quer dizer que acabe o espectáculo. Cristiano Ronaldo e Cristianinho: tal pai, tal filho.#ConquistaOSonho

The final whistle doesn't mean the show is over. Cristiano and his son, it's clear the apple doesn't fall far from the tree! #ConquerYourDream pic.twitter.com/YgebltOYpa

— Portugal (@selecaoportugal) 7 juni 2018