Depay vreest niet voor zijn kansen: 'De directie is blij met mij'

Depay vreest niet voor zijn kansen: 'De directie is blij met mij'

admin • 11:11, 24-05-2016 / Laatste Update: 09:29, 07-01-2024

Het ontslag van Louis van Gaal zou zomaar eens gevolgen kunnen hebben voor Nederlander Memhpis Depay. Het was Van Gaal die hem naar Manchester haalde en het is nog maar de vraag wat zijn opvolger van plan is. Volgens Memphis valt het allemaal mee. Hij zegt tegen de NOS tevreden te zijn. ,,Ik ben blij om daar te zijn en de directie is blij dat er ik ben", zegt Depay.

Toch kent de oud-speler van PSV een moeilijke tijd bij United. Depay is zijn basisplaats kwijt en zat afgelopen weekeinde tijdens de finale van de FA Cup (2-1 zege op Crystal Palace) niet eens bij de selectie. ,,Of het ook voelt als mijn prijs? Ik heb in het toernooi wel meegedaan, maar de finale niet. Dan is het gevoel wel minder.”

Fijn einde

Daarom is Depay blij om bij het Nederlands team te zijn. Met Oranje is hij in het Portugese Lagos op trainingskamp. ,,Een fijn einde van het seizoen zo. Ik ben hier met een lekker gevoel heengegaan. Trainen op niveau en hopelijk wedstrijden spelen.”

Weer wedstrijden spelen

,,Soms heb ik iets te veel bewijsdrang”, vervolgt Depay. ,,Natuurlijk wil ik hier weer laten zien dat ik goed kan voetballen. Voor mij is Oranje een mooie kans om na veel wedstrijden op de bank weer wedstrijden te spelen.”