Dochter Marokkaanse bondscoach wil WK-feest meevieren en wordt in elkaar gemept
i

Screenshot

Dochter Marokkaanse bondscoach wil WK-feest meevieren en wordt in elkaar gemept

admin • 20:01, 15-11-2017 / Laatste Update: 02:50, 06-01-2024

Marokko plaatste zich afgelopen zaterdag ten koste van Ivoorkust voor het WK in Rusland. Reden voor een feestje, maar dat was van korte duur. Toen de dochter van bondscoach Herve Renard de spelerstunnel inliep om mee te vieren, werd ze volgens The Sun namelijk in elkaar geslagen.

Candide Renard, zoals de dame in kwestie heet, probeerde haar vader in de spelerstunnel op te zoeken. Daar werd echter op een agressieve wijze een stokje voor gestoken.

Wie is de dader?

Wie er exact is begonnen, weten ze nog steeds niet. De ene bron stelt dat de bewakingsagenten rake klappen begonnen uit de delen, terwijl anderen beweren dat het enkele Ivoriaanse fans waren. Maar één ding staat vast: het meisje werd flink aangepakt. Gelukkig konden enkele verzorgers haar snel op een brancard leggen en in veiligheid brengen:

HONTEUX !!! Candide Renard, la fille de Hervé Renard, agressée par des ivoiriens ! 😡😡 On espère une sanction de la FIFA pic.twitter.com/mXyysecbCY

— Mountakhab 🦁 (@FootMarocain_) 12 november 2017

Woedende Renard

Vader Renard was natuurlijk pisnijdig. "Ik snap echt niet hoe mensen zich zo tegenover mijn dochter kunnen gedragen. Met alles wat ik voor Ivoorkust heb gedaan (hij was daar eerder bondscoach, red.), valt dit niet te bevatten."